Održana premijera ‘Zagreb Cappuccina’ u kinu Europa

U kinu Europa održana je svečana premijere hrvatskog filma ‘Zagreb Cappuccino’. Riječ je o debitantskom igranom filmu Vanje Sviličić, na čijoj projekciji se okupila ekipa filma, na čelu sa koscenaristima Vanjom i Ognjenom Sviličić te glavnim glumicama Nelom Kocsis, Milom Elegović i Igorom Kovačem.

Atmosfera na premijeri bila je i više nego pozitivna, učestalog smijeha i pozitivnih reakcija na film nije nedostajalo, a na samom kraju je redateljica Vanja Sviličić pozdravila publiku i zahvalila glumicama Neli i Mili koje su na pravi način iznijele ovu snažnu žensku priču.

Gledatelji premijerne projekcije filma bili su iznimno zadovoljni sa filmom što su iskazali dugim pljeskom, a posebno ih je radovala činjenica što napokon imamo ženski domaći film, koji podsjeća na chick lit filmski naslov, ali publici nudi puno više od toga.

Film  je premijerno prikazan na prošlogodišnjem Pula Film Festivalu gdje je i osvojio nekoliko nagrada, Zlatnu arenu za glazbu i nagradu Breza za najboljeg debitanta koja je otišla u ruke direktoru fotografije Danku Vučinoviću.

Film je nastao u produkciji Maxima filma i koprodukciji sa Hrvatskom radiotelevizijom, uz potporu Hrvatskog audiovizualnog centra (HAVC).  Široj publici ‘Zagreb Cappuccino’ će se predstaviti od 19. ožujka u CineStar kinima, a nakon toga i u Kino mreži.

11010708090204050610