U prepunoj dvorani kina Europa održana svečana premijera filma ‘Takva su pravila’

Malo je reći da se tražilo mjesto više na premijeri filma ‘Takva su pravila’ redatelja i scenariste Ognjena Sviličića  jer je gledalište kina Europa bilo nezapamćeno puno. Publika je sa velikim iščekivanjem pogledala film koji je posjetio osamnaest festivala i zaslužio osam nagrada, a sada kreće u osvajanje domaće publike.

Premijera se održala ovog ponedjeljka u svečanom ruku kina Europe, a osim redatelja Sviličića, prisustvovali su i glavni glumci Emir Hadžihafizbegović i Jasna Žalica, kao i ostatak mnogobrojne ekipe filma. Reakcije publike su potvrdile ono o čemu već neko vrijeme bruje neki od najprestižnijih filmskih festivala, ali i domaćih kritičara – Sviličić je zaista napravio izvrstan film.

Nakon projekcije publici se obratio producent filma Damir Terešak i redatelj Sviličić, ali i glumci Jasna Žalica i Emir Hadžihafizbegović, koji su još jednom istaknuli kako su od prvog trenutka rada na filmu znali kako sudjeluju u stvaranju nečeg zaista velikog.

Pozitivna atmosfera nastavila se i u predvorju kina gdje je DJ Robert Mareković zabavljao premijernu publiku – ekipu filma, njihove prijatelje i kolege, do ranih jutarnjih sati.

 

‘Takva su pravila’ u redovnu kino distribuciju kreće 29. siječnja u okrilju 2i Filma.

05010604070903